10.01.2023
4dk okuma

Konut Alırken Doğru Ödeme Planı Nasıl Seçilmelidir?

Konut Alırken Doğru Ödeme Planı Nasıl Seçilmelidir?

Konut Alırken Doğru Ödeme Planı Nasıl Seçilmelidir?

Hayalinizdeki konuta sahip olmak için öncelikle ödeme aşamasını doğru planlamanız gerekir. Doğru ödeme planı ile konut ödemenizi herhangi bir problemle karşılaşmadan istikrarlı bir şekilde ödeyebilirsiniz. Peki, konut sahibi olurken doğru ödeme planı nasıl seçilir? Nelere dikkat etmek gerekir? RUUF bu noktada hangi avantajları sağlıyor?

Doğru Ödeme Planı Nasıl Seçilir?

Konut alırken önce kendinize uygun bir ödeme planı seçmeniz gerekir. Bu plana sadık kalarak vade süreniz boyunca her ay ne kadar ödeyeceğinizi bilebilir, süreçle ilgili finansal hazırlıkları yapabilirsiniz. Ödeme planları oluşturulurken vade süresi ile faiz oranları, taksit ödemelerini belirleyen ana değişkenlerdir.
Doğru bir ödeme planı oluşturmak için varsa birikim kapasitesi de göz önüne alınmalıdır. İhtiyaç duyulduğu kadar krediye başvurularak, konut alma işlemindeki ödeme planını hesaplamak daha kolay ve sorunsuzdur. Bu noktada RUUF’un parça parça ev sahiplik sistemiyle birlikte düzenlenen ödeme planlarında şu kolaylıklar yer alır:
  • Aydan aya ödemeli ev sahibi adayına özel bütçe planlaması yapılmaktadır.
  • Yıllık gelire göre ev sahibi adayını zorlamayacak ödeme yöntemleri belirlenir.
  • Konutun değerine ve birikime göre bir ödeme sistemi uygulanır.
  • Vade süresinin 5 yıl olması, ev sahibinin 5. yıldan sonra çizeceği kredi planında rahat etmesini sağlar.
Rulo haline getirilmiş 3 adet Türk lirası banknot. 200, 100 ve 50 lira. Onların önünde düşünceli bir şekilde bu banknotlara bakan bir oyuncak takım elbiseli erkek insan figürü.

RUUF’un Sunduğu Ödeme Planı

RUUF, sizler için konut finansmanı planlamasında etkili bir rol oynamaktadır. Hayallerinizdeki eve kavuşmanız için hiçbir birikiminiz olmasa bile size uygun detaylı bir ödeme planıyla 5 yıl içerisinde evin %30’una sahip olmanızı sağlar. 5 yıldan sonraki süreçte ise evin kalanını ödemek amacıyla tercih ettiğiniz bir banka ile veya RUUF’un anlaşmalı bankaları ile konut kredisine başvurabilirsiniz.
RUUF’a başvurarak satın almak istediğiniz konutlarda aylık geliriniz ve evin satış fiyatı da dikkate alınarak sizler için kolay bir ödeme planı düzenlenir. Böylece zorlanmadan ödeyebileyeceğiniz bir ödeme planına sahip olursunuz. Bugünkü geliriniz ve muhtemel gelir artışlarınız baz alınarak oluşturulan planda, ödemelerinizi geleceğe yayma şansına sahip olursunuz.
Sizler için benzersiz bir fırsat sunan RUUF parça parça ev sahiplik sistemine ön başvuru ile bugün katılabilir ve hayalinizdeki eve beklemeden sahip olabilirsiniz. Başvuru aşamasında gerçekleşecek olan ön onay işleminin ardından bir sözleşme süreci başlar. Sürecin tamamlanmasıyla birlikte istenilen konut sizin adınıza satın alınarak anahtarlar size teslim edilir.
İçerisinde kolilerin, eşyaların ve ev sahibi çiftin olduğu bir daire. Çift kolilerini evin içerisine yerleştiriyor.

Almak İstediğiniz Konuta ve Aylık Kazancınıza Göre Ödeme Planı

Almak istediğiniz konutu bulmakta zorlanıyorsanız, arzu ettiğiniz konut özelliklerine en yakın konutları RUUF’un konut portföyünde de araştırabilirsiniz. Bu sayede yine bütçenize uygun koşullarda bir ödeme planı düzenleyebilirsiniz. Ödeme planı aylık gelirinizle orantılı olarak planlanır ve banka kredilerinin ağır koşullarıyla uğraşmanıza gerek kalmadan hızlı bir şekilde ev sahibi olmanızı sağlar.
Evinize yerleştikten sonra ödemeye başlayacağınız taksitlerinizi sizin belirlediğiniz şekilde oluşturulur. Düzenli bir gelire sahip olan herkesin konut hayalleri yalnızca hayalde kalmasın diye RUUF tüm bu süreçte ev sahibi adaylarına destek olur. Alıcıların aylık kazançları göz önüne alınarak sürdürülen konut arayışında, hem gelirinizi sarsmayan hem de sizi sınırlamayan bir ödeme planı çerçevesinde size çözüm sunar. Bu sayede RUUF, ev sahibi adaylarına zahmetsiz bir konut alışverişi yapma süreci tanır. Üstelik peşinatsız bir ödeme planı oluşturulması ev sahibi aylarının daha avantajlı bir şekilde konut almalarını sağlar.

Ev Sahibi Olmanın Kolay Adresi: RUUF

Ev sahibi adayarlının banka prosedürleri ile uğraşmadan, güvenilir bir şekilde konut sahibi olabilmesi RUUF ile artık çok kolay! Parça parça ev sahiplik sistemi ile birikimsiz, peşinatsız ve zorlu koşullarla karşı karşıya kalmadan konut sahibi olmak için RUUF’un sizlere sunduğu ödeme planlarından yararlanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey ise ön başvuruda bulunmak ve istenilen belgeleri iletmek. Siz de hayalinizdeki eve sahip olmak için hemen bugün web sitemiz üzerinden bize başvuruda bulunabilirsiniz!
Paylaş
Bugün taşının, parça parça sahip olun!
Hemen şimdi kayıt olarak hayalinizdeki eve sahip olmak için ilk adımı atabilir,
bekleme listesinde yerinizi alabilirsiniz.