17.02.2023
3dk okuma

Taksitle Hemen Teslim Ev Alınabilir mi?

Taksitle Hemen Teslim Ev Alınabilir mi?
Evet, taksitle ev satın almak mümkün olduğu gibi hemen teslim ev satın almak da mümkün. Hızlıca ev sahibi olmak için tercih edebileceğiniz seçeneklerin başında taksitle hemen teslim ev almak geliyor.
Konut finansman türlerini incelediğinizde taksitle hemen teslim evlere nasıl ulaşabileceğinizi görebilirsiniz. Konut finansman türlerinden biri olan RUUF ile hemen evinize kavuşabilirsiniz. Bunun için peşinat ödemenize gerek olmadığını da vurgulamak isteriz. Hemen teslim evlerde prosedürler sizi yormaz. Süreç daha hızlı ilerler.

Hiç peşinatsız hemen teslim ev almak

Peşinatsız hemen teslim ev alma sistemi; peşinat bulma derdinden kurtardığı için çokça tercih edilmeye başlandı. Böylece ne borç ne de faiz derdiniz olur. Bankalardan kredi çıkması için beklemek zorunda da kalmazsınız. Günümüzde peşinatsız hemen teslim seçenekleri gün geçtikçe artıyor. Önemli olan sizin bütçenize uyan ve güvenebileceğiniz şeffaf şekilde denetlenen firmalardan birini seçmeniz.

Hemen teslim evlerin avantajları

Hemen teslim evlerin avantajlarından faydalanmak için acele edin. Yeni yılda hemen teslim evleri araştırıp size uygun bir kampanya var mı diye bakmayı ihmal etmeyin. Hemen teslim evler hakkında daha çok bilgi edinebilmek için avantajlarına daha yakından bakalım.
Taksitle hemen teslim ev almanın avantajları:
  • Daireyi krediyle aldıysanız kiraya vererek taksit yükünü hafifletebilirsiniz.
  • Kirada oturuyorsanız kira yükünden kurtulabilirsiniz.
  • Yüzde 1 KDV avantajından yararlanabilirsiniz.
  • Faizsiz kampanyalar sayesinde ödemeleriniz konusunda daha rahat olursunuz.
  • Firmanın taksitlendirme imkânından yararlanabilirsiniz. (Bankaya ihtiyaç duymadan)
  • Konut yatırımı yapmak isteyenlere ciddi avantajlar sunar.
  • Bazı firmalar kira garantisi sunarak yatırımcıların yapacakları ödemeleri kısa vadede amorti etmesini sağlar.

RUUF ile peşinatsız taksitle hemen teslim ev alma süreci

RUUF ile peşinatsız taksitle hemen teslim ev alma süreci RUUF fırsatlarından bir ev için başvurmanız durumunda süreç; onay ve sözleşme şeklinde ilerler.
RUUF’un gelirinizi teyit etmesi sonrasında onay süreciniz başlar. Sözleşmenizi imzalayıp hizmet bedelini yatırdıktan sonra evinize taşınabilirsiniz.
Kendi seçtiğiniz ev için başvurmanız durumunda süreç; ön onay, ön sözleşme, evin satın alınması ve sözleşmenin imzalanması şeklinde sonuçlanır.
Ön Onay: Kendi seçtiğiniz evi RUUF ile satın almak istiyorsanız gelirinizin uygunluğuyla birlikte bu evin RUUF kriterlerine de uygun olması ve değerlendirmemizden olumlu sonuç alması gerekiyor. Başvurduğunuz ev için hem kendi veri algoritmamızı kullanarak hem de SPK lisanslı değerleme uzmanlarının görüşünü alarak bir ön değerlendirme gerçekleştiriyoruz. Buna göre bir satın alma fiyatı belirliyoruz.
Ön Sözleşme: Ön onay sonrası sizinle paylaşacağımız ön sözleşmeyi imzalamanız ve gerekli ön ödemeyi yapmanız gerekiyor.
Evin Satın Alınması: Sahip olmak istediğiniz evin satıcısının RUUF’un belirlediği teklifi kabul etmesi durumunda evi sizin için satın alınıyor.
Sözleşme: Artık evinize taşınmaya hazırsınız RUUF ile sözleşmelerinizi imzalar imzalamaz evinize taşınabilirsiniz.
Evine taksitle hemen teslim alacak şekilde sahip olmak istiyorsan hemen kaydol, RUUF ile hayatı yaşamaya yarın değil, bugünden başla!

Hemen teslim taksitle alabileceğiniz evler

Satılık konutlar arasından seçtiğiniz eve hemen sahip olabileceğiniz gibi kendi kriterlerinize uygun bulacağınız evi size satın alabiliriz. Hemen teslim alın ve oturmaya başlayın, ödemelerinizi ise RUUF'un sunduğu avantajlarla taksitle yapın. Birikimsiz ev sahibi olunur mu diye düşünmeyin, hemen başvurun, hayallerinizi ertelemeyin!
Paylaş
Bugün taşının, parça parça sahip olun!
Hemen şimdi kayıt olarak hayalinizdeki eve sahip olmak için ilk adımı atabilir,
bekleme listesinde yerinizi alabilirsiniz.