01.08.2023
3dk okuma

Birikimsiz Ev Sahibi Olmak Mümkün mü?

Birikimsiz Ev Sahibi Olmak Mümkün mü?
Günümüzde birikimsiz bir taşınmaz sahip olmak bizlere büyük bir lüks gibi görünüyor. Özellikle ev alma telaşına girince kredi çekmek zorunda kalındığında peşinat zorunluluğu durumu daha da zor hale getiriyor.
Belki de peşinatsız ev sahibi olmanın kolaylığından bahsedersek ev sahibi olmak sizin için daha ulaşılabilir hale gelir. Bu içeriğimizde birikimsiz ev sahibi olmanızı sağlayan RUUF’un Parça Parça Sahiplik Sistemi’nden bahsedeceğiz.

Hiç birikimim yok nasıl ev alabilirim?

Hiç birikiminiz yok diye üzülmeyin. RUUF’un peşinatsız Parça Parça Sahiplik Sistemi sayesinde dilediğinize eve kavuşabilirsiniz.
Peşinat gerektirmeyen ve birikimsiz ev sahibi olmanızı sağlayan parça parça sahiplik sistemi, ev almak veya yatırım yapmak isteyen herkes için son derece uygundur. Kişilerin banka kredisi çekmek için gelirlerinin yeterli olmadığı durumlarda RUUF, istenilen evin alınmasını sağlayarak konutu alıcıyla buluşturur.

RUUF ile birikimsiz konut sahipliği

Hayalinizdeki evi bulun, bugünden taşının ve peşinatınızı biriktirene kadar parça parça sahip olun. RUUF ile evinizin sahibi olmak için ihtiyaç duyacağınız peşinatı, zorlanmadan, strese girmeden 15 yıla varan vade imkânı ile yaşarken biriktirmeye başlayın.
RUUF hayalinizdeki evi sizin için satın alır, siz ise dilerseniz hiçbir peşinat ödeme zorunluluğu olmadan parça parça sahip olmaya başlarsınız. RUUF sizin finansal durumunuzu inceler ve evi sizin başvurunuz sırasında satın alınmasını sağlar, evin anahtarlarını size teslim eder ve sonrasında size düşen kira öder gibi aylık ödemelerinizi yapmaktır. Evin %100'üne sahip olduğunuz gün tapunun da tek sahibi siz olursunuz!

Parça Parça Sahiplik Sistemi ile Birikimsiz Ev Sahibi Olabilirsiniz

RUUF fırsatlarından bir ev için başvurmanız durumunda süreç; onay ve sözleşme.
RUUF satılık konut ilanları içerisinden bir ev için başvuru oluşturduysanız; RUUF’un gelirinizi teyit etmesi sonrasında onayınız hazır, sözleşmenizi imzalayıp hizmet bedelini yatırdıktan sonra evinize taşınmaya hazırsınız.
Kendi beğendiğiniz ev için başvurmanız durumunda süreç; ön onay, ön sözleşme, evin satın alınması ve sözleşme.
  • Ön Onay: Kendi beğendiğiniz evi RUUF ile satın almak istiyorsanız gelirinizin uygun olması yanında bu evin RUUF kriterlerine uygun olması ve değerlendirmemizden olumlu sonuç alması gerekiyor. Başvurduğunuz ev için hem kendi veri algoritmamızı kullanarak hem de SPK lisanslı değerleme uzmanlarının görüşünü alarak bir ön değerlendirme gerçekleştiriyoruz ve bir satın alma fiyatı belirliyoruz.
  • Ön Sözleşme: Ön onay sonrası sizinle paylaşacağımız ön sözleşmeyi imzalamanız ve gerekli ön ödemeyi yapmanız gerekiyor.
  • Evin Satın Alınması: Sahip olmak istediğiniz evin satıcısının RUUF’un belirlediği teklifi kabul etmesi durumunda evi sizin için satın alıyor.
  • Sözleşme: Artık evinize taşınmaya hazırsınız, RUUF ile sözleşmelerinizi imzalar imzalamaz anahtarlar sizin.
Hiç birikimim yok nasıl ev sahibi olabilirim sorusuna yanıt niteliğinde olan bu içeriğimizde yeni nesil ev alma sistemi olan Parça Parça Sahiplik Sistemi’nden bahsettik. Haydi siz de hemen bekleme listesine kaydolun! RUUF’un "0" peşinat ve 15 yıla varan vade seçenekleri ile hayatın tadını doyasıya çıkarın.
Paylaş
Bugün taşının, parça parça sahip olun!
Hemen şimdi kayıt olarak hayalinizdeki eve sahip olmak için ilk adımı atabilir,
bekleme listesinde yerinizi alabilirsiniz.