RUUF Parça Parça
Sahiplik Sistemi
En Uygun Ev Alma Yöntemi

Parça parça sahiplik sistemi; peşinat derdi olmadan satın almak istediğiniz eve çok daha kolay ulaşmanızı sağlayan yeni nesil bir finansman aracıdır.

Kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz. Peşinat problemini ortadan kaldırmayı hedefleyen RUUF, günümüzde en uygun ev alma yöntemi.

Ev Sahibi Olma Hayallerini Erteleme,RUUF ile Parça Parça Sahip Ol.

Parça Parça Sahiplik Sistemi’nin en güzel yanlarından biri peşinat zorunluluğunu ortadan kaldırması diyebiliriz. Alışmış olduğunuz tüm ev alma yöntemlerini unutun, RUUF ile ev sahibi olmada yepyeni bir dönem başlıyor! Peşinata ihtiyaç duymadan evinize birinci günden taşınabilir, aylık ödemeler le evinizin parça parça sahibi olabilirsiniz.

Bankalardan kullanacağınız konut kredisi ile yıllık net hane gelirinizin 1.5 katına kadar değerde bir ev sahibi olabilecekken RUUF ile yıllık net hane gelirinizin 8 katına kadar değere sahip bir evin sahibi olabilirsiniz. İleteceğiniz aylık hane geliri ve özlük bilgilerinizi algoritmamızda işleyerek size en uygun ödeme planını üretecek ve sizin için uygun satın alma bütçesini sizinle paylaşacağız.

Ev sahibi adaylarının banka prosedürleri ile uğraşmadan güvenilir bir konut sahibi olabilmesi RUUF ile artık çok kolay! Ev sahibi adaylarını hayallerindeki konutlarla buluşturan RUUF, Parça Parça Sahiplik Sistemi ilepeşinatsız evsahibi
olmayı mümkün kılıyor.
Parça Parça Sahiplik Sistemi Nasıl Çalışır?
Hayalinizdeki evi bulun, bugünden taşının ve peşinatınızı biriktirene kadar kira öder gibi parça parça sahip olun.
Peşinatsız ev sahibi olmanızı sağlar
RUUF ile ev sahibi olmanız için peşinat
ödemek zorunda değilsiniz. “0” peşinat
ile de bugünden ev sahibi olmaya
başlayabilirsiniz.
Evinizi alırken içinde
yaşarsınız
Süreciniz tamamlandı ve ev sahibi
olmaya hazır mısınız? O halde RUUF sizin
için sahibi olmak istediğiniz evi satın alır,
siz de birinci günden itibaren
hayalinizdeki evde yaşarken biriktirmeye başlarsınız.
Güvenle biriktirir,
huzurla yaşarsınız
Parça Parça Sahiplik Sistemi ile ev sahibi
olmaya başladığınızda satış vaadi
sözleşmesi imzalayacak ve birikiminiz
her zaman güvende olacaktır.

Bekleme listesine kaydol

RUUF, tüm başvuruları doğru yönlendirebilmek ve elindeki kaynakları uygun şartlarda kullanabilmek için başlangıç aşamasında bekleme listesi ile tüm başvuranlarına eşit şartlarda hizmet vermeyi tercih etmektedir. Bekleme listesinde ön sıralara ulaşmak ve hızlı bir şekilde hayalinizdeki evin içinde yaşarken parça parça sahip olmaya başlamak için arkadaşlarınızı davet edebilirisiniz. Bekleme listesine kayıt olurken size iletilen referans bağlantısını arkadaşlarınıza iletebilir ve her üye olan arkadaşınız sayesinde ön sıralara yükselebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz şekilde kaydınızı tamamlayın. Gelir durumunuzu inceleyelim ve size özel satın alma bütçenizi belirleyelim.
Hayalindeki evi bul
Satın alma bütçenizle hayalinizdeki evi birlikte bulalım. Dilerseniz RUUF'un ilan sayfasından
evinizi seçebilir veya kira öder gibi sahibi olmak istediğiniz evin özelliklerini RUUF'a ileterek
anlaşmalı emlakçı ağımızla, hayallerinizdeki evi bulabilirsiniz.

RUUF evini
senin için satın alsın

Beğendiğiniz evi sizin için anlaşmalı olduğumuz Gayrimenkul Yatırım Fonları ile satın alalım ve diğer tüm yükümlülükleri yerine getirelim. Size düşen masraflar ise; emlakçı komisyonu %2 + KDV, RUUF hizmet bedeli (tek sefere mahsustur) %1.5 + KDV, noter masrafları ve evinizin ilk pay ödemesi( yıllık en az %5 birikim hedefleyenler için) %0.9 olacaktır.

Evine yerleş
ve sahip olmaya başla

Sahibi olacağınız evinizin anahtarlarını teslim alın ve evinize yerleşin. Aylık ödemelerinizle kira öder gibi evinizin parça parça sahibi olun. RUUF, Parça Parça Sahiplik Sistemi ile evinizde yaşarken birikim yapmanıza olanak sağlayacaktır

Evinin tek sahibi ol veya
birikimin ile dilediğini yap

Konut kredisi için ihtiyaç duyduğunuz peşinatı biriktirince konut kredinizi temin edin ve evinizin %100 sahibi olun. Fikriniz değişir de daha büyük veya daha küçük bir eve RUUF ile yerleşmek isterseniz birikiminizi peşinata dönüştürüp yeni eviniz için kullanın. Vazgeçer de sistemden tamamen çıkış yapmak isterseniz o güne kadar sahip olduğunuz payların güncel değeri kadar tutarı, evin çıkış giderlerinden sonra size ödeyelim.

Parça Parça Sahiplik Sistemi'nin Avantajları
Ev sahibi adaylarını, hayallerindeki konutlarla buluşturan RUUF, Parça Parça Sahiplik Sistemi “0“ peşinat ile hayalinizdeki evde yaşarken kira öder gibi ev sahibi olmanızı sağlıyor. Gelirinizin ve oturduğunuz evdeki sahiplik oranınızın konut kredisine uygun olduğu noktada ise evin geri kalanını satın almanıza yardımcı oluyor. Bunun için yapmanız gereken tek şey ise ön başvuruda bulunmak ve istenilen kriterleri karşılamak. Siz de hayalinizdeki eve bir adım daha yakın olmak için hemen bugün web sitemiz üzerinden bize başvuruda bulunun ve bekleme listesinde yerinizi alın!
Parça Parça Sahiplik Sistemi
Konut Kredisi
Kuralı Yöntemler
Sıfır Peşinat
Eve Hemen Yerleşme
Alabileceğiniz Evin Değeri
Yıllık Toplam Hane
Gelirinizin 8 Katı
Yıllık Toplam Hane
Gelirinizin 1.5 Katı
Yıllık Toplam Hane
Gelirinizin 1.5 Katı
Regülasyona Uygun Yapı
Ödemelerin Enflasyona Karşı Korunması
Bütçenize Uygun Taksitler
Parça Parça Sahiplik Sistemi Kimler İçin Uygun
Peşinat zorunluluğu bulunmayan Parça Parça Sahiplik Sistemi, ilk evinin sahibi olmak isteyenler için son derece uygundur. Kişilerin konut kredisi çekmek için peşinatlarının olmaması durumunda RUUF, SPK denetiminde faaliyet gösteren ve anlaşmalı olduğu Gayrimenkul Yatırım Fonları vasıtasıyla evlerin alınmasını sağlayarak konutu alıcısıyla buluşturur.
Konut Kredisi Alamayanlar
Konut kredisi için peşinatınız var ancak sabit geliriniz taksit miktarını ödemeye yeterli gelmiyorsa bankalar, taksitlendirmeyi riske atmamak için size daha düşük bir konut kredisi verebilir. Böyle bir durum ile karşılaştığınızda alternatifleriniz şöyle olabilir; kefil, başka bir taşınır ya da taşınmazın teminat gösterilmesi ihtiyaç duyduğunuz kredinizin onaylanmasını kolaylaştırabilir.

Bu durumlardan hiçbiri size uymuyorsa mutlaka peşinat istenmeyen kredi seçeneklerini de araştırmayı unutmayın. Hatta kredi çekmeden ödeme yapabileceğiniz Parça Parça Sahiplik Sistemi gibi finansal çözümleri de incelemek sizin için büyük bir avantaj.
Peşinatı Olmayanlar
Konut kredisinde evin peşinat değerini ekspertiz raporu belirler. RUUF ile hayalinizdeki eve sahip olmak istediğinizde ise evinizi peşinat derdi olmadan sizin için anlaşmalı olduğumuz Gayrimenkul Yatırım Fonları aracılığıyla satın alırız. Siz de bütçenize en uygun ödeme seçenekleri ile ödemelerinizi gerçekleştirerek evinize Parça Parça Sahip olursunuz.
Parça Parça Sahiplik Sisteminin Şartları
Geliriniz baz alınarak sizin için ideal bir ödeme süreci oluşturan RUUF, banka kredileri ile sizi yormadan kolay bir satın alma deneyimi sunuyor. Konut belirlemeden satın alımına, ödeme sürecinden dönem sonunda tapu devrine dek her adımda RUUF yanınızda!
1
Düzenli GelirAylık sabit geliri olan herkes sistemden yararlanabilir. Herhangi bir geliri olan kişiler, bunu gösteren belgelerle başvuru yapabilirler.
2
Sahiplik sistemine ön başvuruda bulunmakKarşınıza çıkan sayfada ön başvuru formunu doldurun ve gerekli bilgileri eksiksiz şekilde girin.
3
Bütçenizi belirlemekİlk olarak finansal durumunuzu belirleyin. Gelirinizi, giderlerinizi, tasarruf ve varlıklarınızı gözden geçirin. Ev satın almak için ne kadar bütçe ayırabileceğinizi belirlemek önemli bir adım.
4
Alınacak konutu belirlemek:Satın alabileceğiniz konutun türü ve konumu, bütçenizle ilgilidir. Satın alacağınız konut için bir bütçe belirleyin ve bu bütçe dahilinde arama yapın. Başvurunuzu yaparken de bunu belirtin. Alınmak istenilen evin RUUF’un halihazırda aktif olduğu bölgelerde yer alması, 6 Mart 2007 tarihinden sonra yapı ruhsatı almış olması, kat mülkiyetine geçmiş olması ve RUUF’un değerleme ve risk kriterlerinden geçer not alması gerekmektedir.